Je inbreng wordt beloond

Zonder de inbreng van jouw kleding kan mijn winkel niet bestaan. Ik waardeer het dus zeer dat je de moeite neemt om je kleding bij mij te brengen voor verkoop. Dit wordt beloond: je ontvangt 40% van de verkoopprijs per verkocht item.

Het lukt niet altijd kledingstukken te verkopen. Je kunt – als je dat wilt – afspreken dat Ooit & Nooit voor onverkochte kleding een goede bestemming vindt. Ik heb een prettig contact met onder andere Dress for Succes. Je kleding komt altijd goed terecht.

Hoewel kleding het hoofdbestanddeel van mijn assortiment vormt zijn ook tassen, sjaals, sieraden & schoenen welkom. Ook kleding voor speciale gelegenheden – denk aan een gala, een muziekuitvoering of een bruiloft – kun je bij mij inbrengen.

Omdat kwaliteit een belangrijk uitgangspunt van Ooit & Nooit is, ben ik bij het innemen van jouw merkkleding selectief. Kleding van grote ketens als H&M, Hema en dergelijke neem ik dan ook niet in. Het tweedehands aanbod daarvan is te groot en past eenvoudigweg niet in mijn kleine (maar fijne) winkel.

Ik neem kleding in passend bij het seizoen:

  • Voorjaarskleding: vanaf 1 maart
  • Zomerkleding: vanaf 1 mei
  • Najaarskleding: vanaf 1 september
  • Winterkleding: vanaf 1 november.

Het grillige Hollandse weer vraagt soms om kleine aanpassingen van de reguliere innamedata. Die vind je op de homepage aangekondigd.

Wil je buiten openingstijden kleding inbrengen, bel me even of stuur een mailtje. Dan kom ik eerder of blijf ik langer in de winkel: net wat je wilt.