Je inbreng wordt beloond

Zonder de inbreng van jouw kleding kan mijn winkel niet bestaan. Ik waardeer het dus zeer dat je de moeite neemt om je kleding bij mij te brengen voor verkoop. Dit wordt beloond: je ontvangt 40% van de verkoopprijs per verkocht item en 21% moet ik afdragen aan BTW.

Hoewel kleding het hoofdbestanddeel van mijn assortiment vormt zijn ook tassen, sjaals, sieraden & schoenen welkom. 

Omdat kwaliteit een belangrijk uitgangspunt van Ooit & Nooit is, ben ik bij het innemen van jouw merkkleding selectief. Kleding van grote ketens als H&M, Hema en dergelijke neem ik dan ook niet in. Het tweedehands aanbod daarvan is te groot en past eenvoudigweg niet in mijn kleine (maar fijne) winkel.

Ik neem kleding in passend bij het seizoen.

Wil je kleding inbrengen, bel me voor een afspraak (06 200 275 08) of stuur een mailtje (ln.tioonnetiooobfsctd@ekennaH). Een afspraak buiten de reguliere winkeltijden (zie Contact) is ook mogelijk, dan kom ik eerder of blijf ik langer in de winkel: net wat je wilt.

Soms zal ik je helaas teleur moeten stellen. Dan heb ik simpelweg geen plek meer in mijn winkel voor jouw prachtige kleding! De ruimte van Ooit&Nooit is nu eenmaal beperkt en het aanbod heel groot.

Kijk even op Heldere Afspraken voor nadere details.

Van zaterdag 27 april (Koningsdag) tot en met dinsdag 7 mei is de winkel gesloten.

Het zomerseizoen is weer begonnen!

U kunt weer bellen/emailen voor een afspraak om uw zomerkleding aan te bieden.